Praktijk van Soelen

Als Orthomoleculair Therapeut kijk ik samen met jou wat de beste manier is om de klacht(en) op een natuurlijke manier te behandelen. Door middel van voeding, suppletie en verandering van leefstijl. 
De EMBtest geeft hierbij duidelijk weer hoe alle processen in het lichaam verlopen. Eventuelen tekorten komen hierbij aan het licht. 

Recenties 

S. Wilms
Onlangs contact opgenomen met Praktijk van Soelen. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan en kon binnen een paar dagen al terecht. Britt heeft enorm veel kennis van zaken en met de info die ik had gegeven kon ze al een plan voor me opstellen. Ik ben enorm tevreden en blij dat zij mij begeleid.
J. Mors
Ik had last van een onzuivere huid. Door mijn voeding aan te passen en te starten met suppletie is het erg verbeterd. Hierdoor zit ik lekkerder in mijn vel en heb ik veel meer energie. Het vervolg consult kon telefonisch plaats vinden, dat was voor mij erg handig vanwege de afstand.
J. E. van Kooten
Leuke meid die Britt. Ze heeft me heel fijn door een nare periode van ontstekingen geloodst. Zonder haar support had ik na drie jaar nu nóg steeds een blaasontsteking. Ze zoekt alles voor je uit, óók dat een natuurlijke ontstekings-remmer zoals curcuma soms een bijwerking bij allergische klachten kan hebben.
M. van Soelen
Al jaren heb ik vermoeidheidsklachten, gebrek aan energie en een zeer slecht immuunsysteem, waardoor ik minstens 2 a 3 keer per maand met ziek voel. ( altijd id nacht een misselijk gevoel, lastig te omschrijven maar wel altijd hetzelfde gevoel) Ik leef gezond, sport en ben bewust van wat ik eet. Ben vaak bij de huisarts geweest, maar op een vitamine D te kort en iets te trage schildklier na, geen diagnose. Ik ben een kritisch persoon maar mn nichtje vertrouw ik, dus heb naast een intake met vragenlijst, de bloedtest gedaan. Daaruit kwam een B12 en omega 3 te kort. Een schimmel in mn darmen, waardoor mn immuunsysteem verzwakt is, de voedselstoffen kunnen namelijk niet goed worden opgenomen. Ook glutensensitief en ik verdraag lactose slecht. Een tijdelijk aangepast dieet, met tips wat wel te eten en extra B12 en magnesium, ben ik nu 19 dagen verder. En echt, wat een verschil! Meer en meer energie komt terug, waardoor ik beter ook mijn grenzen voel en kan neerzetten waardoor ik nog beter in mn vel kom te zitten. Na 4 jaar is mn jeukende hoofdhuid zo goed als weg ( en ik heb op dat gebied ook alles geprobeerd) en zonder te overdrijven, is de kwaliteit van mn leven is echt verbeterd. Voel me veel rustiger ook. En nog niet ziek geweest! Dank Britt!!
Sacha
Al ontzettend lang last te hebben van gisten en schimmels en ik geen medicijnen wil slikken heb ik bij Britt de EMB test laten doen. Wat een uitgebreid onderzoek, zoveel informatie en puzzelstukjes vielen in elkaar.. Een jaar geleden ben ik Vegan geworden, steeds meer bewust aan het worden van wat ik in mijn lichaam stop. Belangrijke vitamines bleek ik o.a. niet op te nemen Met de huidige die ik nam, die juist zo essentieel zijn. Het is ook een uitdaging om naast Vegan eten, geen gluten en tarwe te kunnen verdragen. Het advies opgevolgd; andere vitamines, voedsel eten wat ik kan verdragen, veel water drinken, momenteel aan het intermittent fasten. Ik wil graag beter worden en wat voel ik mij al geweldig na drie weken. Bijkomstigheid is doordat ik op andere tijden puur en gezond (koolhydraat rijk) eet ik ook afgevallen ben. Mijn huid veranderd, jeuk weg. Investeren in je welzijn, je fitaal, energiek, gezond en goed voelen ik vind het heel veel waard. De begeleiding en aandacht van Britt, ik voel dat ik er niet alleen voor sta. Britt bedankt!
Schrijf een recensie